Happy Holidays 2014
Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Default that yellow box at the top of the home page

    ....something about bounced emails from the server....I updated my email in my profile and still get the "yellow box" so I emailed the webmaster via the link provided in the "yellow box" and it's bounced back on me?

    "This message was created automatically by mail delivery software.
    A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
    zack@suarezinternational.com
    (ultimately generated from webmaster@warriortalk.com)
    No Such User Here"

    So, now what do I do?

    Trying to help out.........

    John

  2. #2
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    954
    Probably due to upgrade done just today.

    I removed the box for you, it doesn't go away automatically. And PS, both zack@ and webmaster@ are perfectly valid, I get like 100+ messages a day to them, so that's strange.

  3. #3
    thanks for the fix....dont know why your email was bounced back but I tried twice.....could be just gmail.

    thanks again

    John

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Somewhere East of the Mississippi
    Posts
    2,153
    Quote Originally Posted by Colombianito View Post
    I am Glad you lost that home welcome page. Another thing for you to know. When i check myself or anothers profile........ there are images but no descriptions next to things like : Find all threads made / Find all posts made etc.... FYI

    Same here, the backgound color and fonts do not have enough contrast to read...

  5. #5
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Arizona
    Posts
    954
    It's there, only the colors are not right, it's basically white on white so you can't see the text. I'll work on that.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •